If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Може и да си прав,кофтито е че наистина почват като другите марки,4-5 години на пазара и ае в кофата.Сега се моля да не станат 159-ките повее от гоуфовете,както стана със 156
Е и какво му е лошото да се кара масово 159 ???
sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid
Бе, като слушам кви са цифрите за съединители, маховици, дискове, носачи, и дори консумативи като накладки хич не ми се вЕрва да се напълни със 159-ки на всеки светофар
Бе, като слушам кви са цифрите за съединители, маховици, дискове, носачи, и дори консумативи като накладки хич не ми се вЕрва да се напълни със 159-ки на всеки светофар
Е какви са цените бре човек,съвсем нормални,все пак няма да слушаш цените на Аотоиталия,там е по 2,даже някои и по 3.Всичко се намира на сносни цени,малко повече от 156,но здравината е класи отгоре.
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Незнам, но търсейки хубава и добре поддържана 159-ка в продажба, така и не намирам. Повечето от колите в обявите са в ужасно състояние. Така че пазете и поддържайте добре колите си
Е какви са цените бре човек,съвсем нормални,все пак няма да слушаш цените на Аотоиталия,там е по 2,даже някои и по 3.Всичко се намира на сносни цени,малко повече от 156,но здравината е класи отгоре.
Е добре, колко струва маховика на 115 коньовото ЖеТеДе и на твоята 159 М-джет? Не говоря изобщо за пича с 2,4-ката от Варна, който пишеше за 3800 лв. комплект съединител и маховик!?!
Е добре, колко струва маховика на 115 коньовото ЖеТеДе и на твоята 159 М-джет? Не говоря изобщо за пича с 2,4-ката от Варна, който пишеше за 3800 лв. комплект съединител и маховик!?!
Ма ти не четеш, по-нагоре съм дал цена за оригинален маховик и съединител и съвсем не е 3800лв
Да не говориме че цената на такъв съединител и маховик е същата и на опел
Ма ти не четеш, по-нагоре съм дал цена за оригинален маховик и съединител и съвсем не е 3800лв
Да не говориме че цената на такъв съединител и маховик е същата и на опел
Да, сега го видях, това е по-поносимо като цени, но дали защото все още е в производство или просто частите и са по-скъпи, от на 156 например, определено няма скоро да е масов автомобил...
Пичове, вас кой ви излъга, че 159 не е масов модел ? Елате да видите, какво е тука. Само 159ки, некое и друго ГТ да се намира и Митковци и Жужки Масови са си по вход и дори не са, ама то това е нормално за най-малкия седан Винаги ще е масова кола. Защо една 166 не стана масова ? Щото е Алфа Нал, тъй бате Бобо
Аз таковата, да оспамя темата
---------- Post added at 09:56 ---------- Previous post was at 09:55 ----------
Ех ако имаше такива,въобще нямаше да мисля за дизел
Бате, земи си локомотивче, като мойто Колегите пестят от командировки, аз едва смогвам да си избия парите, ама ми е се тая. Газ и на 4та (за повече не стигнаха парите)
Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".
До три години ще стане масов модел който и да питам се разправят че много фаща окото отностно модела 6 години не са малко за серийно производство толкова прават и 156 първия фейс ....
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Пичове, вас кой ви излъга, че 159 не е масов модел ? Елате да видите, какво е тука. Само 159ки, некое и друго ГТ да се намира и Митковци и Жужки Масови са си по вход и дори не са, ама то това е нормално за най-малкия седан Винаги ще е масова кола. Защо една 166 не стана масова ? Щото е Алфа Нал, тъй бате Бобо
Аз таковата, да оспамя темата
---------- Post added at 09:56 ---------- Previous post was at 09:55 ----------
Бате, земи си локомотивче, като мойто Колегите пестят от командировки, аз едва смогвам да си избия парите, ама ми е се тая. Газ и на 4та (за повече не стигнаха парите)
Насе, 166 не е масова ли? Ти май скоро не си си идвал по нашенско.
Колко бройки има продадени от нея и колко от 159?
166 е точно толкова масова, колкото ще бъде 159 след няколко години.
Comment