Известие

Collapse
No announcement yet.

Дойде края на Алфа 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
    И аз ще си взема още една, но ще имплантирам под капака един Арезе мотор, ако е възможно де !
    Тогава кефа ще е пълен!
    Ех ако имаше такива,въобще нямаше да мисля за дизел
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Има бе, в 166, в GTV един V6 3.0 не вярвам да не може да се забие на 159-ката!
      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Може и да си прав,кофтито е че наистина почват като другите марки,4-5 години на пазара и ае в кофата.Сега се моля да не станат 159-ките повее от гоуфовете,както стана със 156
        Е и какво му е лошото да се кара масово 159 ???
        sigpic... just my own way .... burning tires , driving fast but safely and responsible ... stay alive ... the race does not begin at the starting grid

Comment

Първоначално публикувано от ivan_enchev Покажи съобщение
          Е и какво му е лошото да се кара масово 159 ???
          Лошото е че се появяват повече алфаджий отколкото алфисти е тва е
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Подкрепям
            EX 156 1.6 TS

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
              Лошото е че се появяват повече алфаджий отколкото алфисти е тва е
              точно...

съмнява ме евтините цени на 159ките да напълни улиците с хора, които се заглеждат след всяка алфа (като мен) ...

някак си си представям, че ще са повечко хора, които са решили, че ще се сдобият с ефтина "цайфена" кола - изгодна позьорщина...
              Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 01:15.
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Бе, като слушам кви са цифрите за съединители, маховици, дискове, носачи, и дори консумативи като накладки хич не ми се вЕрва да се напълни със 159-ки на всеки светофар
                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                  Бе, като слушам кви са цифрите за съединители, маховици, дискове, носачи, и дори консумативи като накладки хич не ми се вЕрва да се напълни със 159-ки на всеки светофар
                  Е какви са цените бре човек,съвсем нормални,все пак няма да слушаш цените на Аотоиталия,там е по 2,даже някои и по 3.Всичко се намира на сносни цени,малко повече от 156,но здравината е класи отгоре.
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Незнам, но търсейки хубава и добре поддържана 159-ка в продажба, така и не намирам. Повечето от колите в обявите са в ужасно състояние. Така че пазете и поддържайте добре колите си

Comment

Е какви са цените бре човек,съвсем нормални,все пак няма да слушаш цените на Аотоиталия,там е по 2,даже някои и по 3.Всичко се намира на сносни цени,малко повече от 156,но здравината е класи отгоре.
                      Е добре, колко струва маховика на 115 коньовото ЖеТеДе и на твоята 159 М-джет? Не говоря изобщо за пича с 2,4-ката от Варна, който пишеше за 3800 лв. комплект съединител и маховик!?!
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
                        Е добре, колко струва маховика на 115 коньовото ЖеТеДе и на твоята 159 М-джет? Не говоря изобщо за пича с 2,4-ката от Варна, който пишеше за 3800 лв. комплект съединител и маховик!?!
                        Ма ти не четеш, по-нагоре съм дал цена за оригинален маховик и съединител и съвсем не е 3800лв

Да не говориме че цената на такъв съединител и маховик е същата и на опел
                        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                        sigpic
                        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                          Ма ти не четеш, по-нагоре съм дал цена за оригинален маховик и съединител и съвсем не е 3800лв

Да не говориме че цената на такъв съединител и маховик е същата и на опел
                          Да, сега го видях, това е по-поносимо като цени, но дали защото все още е в производство или просто частите и са по-скъпи, от на 156 например, определено няма скоро да е масов автомобил...
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Пичове, вас кой ви излъга, че 159 не е масов модел ? Елате да видите, какво е тука. Само 159ки, некое и друго ГТ да се намира и Митковци и Жужки Масови са си по вход и дори не са, ама то това е нормално за най-малкия седан Винаги ще е масова кола. Защо една 166 не стана масова ? Щото е Алфа Нал, тъй бате Бобо

Аз таковата, да оспамя темата

---------- Post added at 09:56 ---------- Previous post was at 09:55 ----------

Бате, земи си локомотивче, като мойто Колегите пестят от командировки, аз едва смогвам да си избия парите, ама ми е се тая. Газ и на 4та (за повече не стигнаха парите)
                            Настоящий альфист "крепок духом и слаб на голову".

Comment

До три години ще стане масов модел който и да питам се разправят че много фаща окото отностно модела 6 години не са малко за серийно производство толкова прават и 156 първия фейс ....
                              sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                              Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                              Ramstein - Benzin
                              https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от Naso Покажи съобщение
                                Пичове, вас кой ви излъга, че 159 не е масов модел ? Елате да видите, какво е тука. Само 159ки, некое и друго ГТ да се намира и Митковци и Жужки Масови са си по вход и дори не са, ама то това е нормално за най-малкия седан Винаги ще е масова кола. Защо една 166 не стана масова ? Щото е Алфа Нал, тъй бате Бобо

Аз таковата, да оспамя темата

---------- Post added at 09:56 ---------- Previous post was at 09:55 ----------

Бате, земи си локомотивче, като мойто Колегите пестят от командировки, аз едва смогвам да си избия парите, ама ми е се тая. Газ и на 4та (за повече не стигнаха парите)
                                Насе, 166 не е масова ли? Ти май скоро не си си идвал по нашенско.
                                Колко бройки има продадени от нея и колко от 159?
                                166 е точно толкова масова, колкото ще бъде 159 след няколко години.
                                ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                                ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                                ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                                ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

Working...
                                X